-thumb
-thumb
-thumb
-thumb

Met één druk op de knop waterpas

Na een lange rit bent u aangekomen op uw bestemming. U wilt niets liever dan een verkoelend drankje, maar de caravan of camper moet toch echt eerst waterpas gezet worden. Met frisse tegenzin pakt u de krik en de wielblokken. Het waterpas zetten van uw voertuig kan beginnen. Tijdens het positioneren en het in- en uit het voertuig stappen vraagt u zich af of dit niet gemakkelijker kan. Dat kan zeker, met het E&P Hydraulics levelsysteem!

Met het E&P Hydraulics levelsysteem is uw caravan of camper met één druk op de knop binnen 2 minuten uitgelijnd. Volledig automatisch wordt uw voertuig uitgelijnd. Dit kan via een vast bedieningspaneel, maar ook op afstand via een Touchpad of uw eigen smartphone. 

Waarom E&P Hydraulics?

De afgelopen 10 jaar heeft E&P Hydraulics zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van levelsystemen. Door eigen ontwikkeling en productie beschikt het merk over uitgebreide kennis van het product. Als ervaren kampeerders weten ze precies hoe een hydraulisch hefsysteem moet functioneren: betrouwbaar, snel, volautomatisch en met één druk op de knop. Voor bijna ieder voertuig kan een oplossing gevonden worden. 

  • binnen 2 minuten is het voertuig waterpas
  • ontwikkeling en productie uit eigen hand
  • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • volledig automatisch waterpas zetten met één druk op de knop