over-ons.jpg

Over ons

Aandacht voor de klant, efficiënt en kwaliteit tegen een scherpe prijs, dat is waar James Autoservice de Wiers in Nieuwegein voor staat. Oprichter Marco Stekelenburg is opgegroeid in het autobedrijf van zijn vader en besloot in 2012 dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan. De afgelopen jaren heeft hij zijn autobedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd tot een moderne, klantvriendelijke en betrouwbare buurtgarage met de kwaliteit van een grote dealer.

Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste team heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en doet er alles aan om uw auto, indien mogelijk, dezelfde dag nog te repareren. Wij zijn hét autobedrijf voor APK-keuringen, onderhoud, de bandenwissel en meer.

JAMES Auto Service
Wij maken onderdeel uit van de formule JAMES Auto Service. Deze formule bestaat uit autobedrijven die zich onderscheiden op het gebied van excellente service aan zowel particuliere als zakelijke rijders. Het lidmaatschap maakt het mogelijk om de beste kwaliteit te leveren, sneller aan bepaalde onderdelen te komen en om onderhoud uit te voeren aan uw lease-auto. Meer weten over James Auto Service? Klik hier.

BOVAG
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.